Hírek

2018 - a megvalósítások éve
A Debreceni Egyetem elmúlt évi eredményeiről, a tervezett fejlesztésekről és a várossal és ipari partnerekkel tervezett közös együttműködés további lehetőségeiről számoltak be az egyetem vezetői a pénteki az egyetemen rendezett Gazdasági évindító partnertalálkozón.
Siker az Educatio Szakkiállításon
Önálló, körbejárható úgynevezett "szigetstandon" mutatják be a Debreceni Egyetem hallgatói az intézmény képzési kínálatát és a hallgatói életet a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A rendezvény egyik legnépszerűbb intézménye továbbra is a Debreceni Egyetem.

Videók

Debreceni Egyetem
yoUDay 2017

Események

15 feb
„A honfoglalók származása genetikai és nyelvészeti adatok alapján” címmel közösen rendez szakmai szimpóziumot genetikusok és bölcsészek közreműködésével a Debreceni Egyetem.
27 jan
„Hipertónia, diabétesz, kardiológia – korszerű gyógykezelés” rendezi tudományos továbbképző konferenciáját a Debreceni Egyetem.
24 jan
„A néma gyilkos: magasvérnyomás-betegség” címmel Páll Dénes, a Debreceni Egyetem belgyógyász professzora tart előadást.
23 jan
A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinikája „25 éves az intervenciós kardiológia a Debreceni Egyetemen” címmel jubileumi tudományos ülést rendez.