Magyar Immunológiai Társaság 46. Vándorgyűlése

2017, október 18 - 08:00 - 2017, október 20 - 20:00
Nagy szeretettel várjuk Önöket Velencén a Magyar Immunológiai Társaság 46. Vándorgyűlésére 2017. október 18-20-án ismét!

Magyar Immunológiai Társaság 46. Vándorgyűlése

  • Időpont: 2017. október 18–20.
  • Helyszín: Hotel Velence Resort & Spa (Velence, Magyarország)
  • Regisztrálni az alábbi linkre kattintva van lehetőség.

Kedves Immunológus Kollégák!

Nagy szeretettel várjuk Önöket Velencén a Magyar Immunológiai Társaság 46. Vándorgyűlésére 2017. október 18-20-án ismét!

Hasonlóan az elmúlt évekhez, a rendezvény helyszíne a Hotel Velence Resort & Spa lesz, a már megszokott magas színvonalú szolgáltatásaival. A konferenciát idén is angolul rendezzük meg, ezáltal szeretnénk a rendezvény nemzetközi ismertségét, valamint fiatal kollégák számára az angol nyelven történő előadó- és vitakészség fejlesztését elősegíteni. Hagyományainknak megfelelően most is szeretnénk több külföldi előadót meghívni és a környező országok immunológusainak részvételére is számítunk.

Az idei konferencia első napjának kiemelt témája evolúciós és veleszületett immunitás lesz, a témakör külföldi meghívottjaiként Dan Hultmark (Umeå) és Angela Giangrande (Strasbourg) professzorokat kértük fel. Előadásukhoz kapcsolódva a téma hazai kutatói tartanak beszámolókat.

Természetesen várjuk a hazai immunológiai műhelyek absztraktjait előadásokra és poszter-előadásokra, a konferencia szakmai programját tematikailag összerendezve fogjuk kialakítani.

Bízunk benne, hogy idei Vándorgyűlésünk - a hagyományokhoz híven - a tartalmas szakmai programokon túl, kellemes kikapcsolódást is kínál, amelynek keretében kötetlen formában is lehetőség lesz az ismeretek kicserélésére, személyes kapcsolatok fejlesztésére.

Mindenkit szeretettel várunk Velencén!

Baráti üdvözlettel:
Prohászka Zoltán, a MIT elnöke és Balogh Péter, a MIT főtitkára