Oktatás

Az intézet megalakulása óta az immunológia, mint önálló tantárgy került be a Debreceni Egyetem oktatási programjába és az Intézet oktatói előadásokat, demonstrációkat és gyakorlatokat tartanak az orvos, fogorvos, gyógyszerész, orvos diagnosztikai és orvos kutatói laboratóriumi asszisztens, népegészségügyi ellenőr, gyógytornász és molekuláris biológus hallgatók számára. Az oktatási feladatok részét képezi a választható és Ph.D kurzusok szervezése, szakdolgozatok, TDK és Ph.D munkák irányítása a fenti szakok hallgatói számára. Az alapkutatás mellett az intézet kutatásfejlesztési projektek keretében alkalmazott kutatási tevékenységet és módszerfejlesztést is végez, melynek elsődleges célja a klinikai kutatásokat és a gyógyító tevékenységet elősegítő egyetemen belüli, hazai és nemzetközi kollaborációk kiépítése.

Az Intézet átfogó szemléletet biztosít, diplomás és PhD hallgatók képzésével foglalkozik külföldi hallgatók bevonásával a világ minden tájáról.

Frissítés dátuma: 2017.11.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.